Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna vilade under utkast, (åldrad)


Dans

I dina ystra spår ser jag dansen
som i trans
snabbt i ett virvlande töcken
och i dimma, anar jag
kroppens konturer.
Sjal och blustyg fladdrar livfullt
och böljar mjukt mot huden.
Dunkande rytmerna slår och min puls
följer slaviskt med, hjärtat sjunger högt
med i en svindlande ton.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 232 gånger
Publicerad 2011-04-04 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~