Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens pinne


en dödens pinne
den suger livet ur dig
medan du suger mod ur den


en stund av flykt från verkligheten
allt runt om bleknar för ett ögonblick
du hinner hämta andan ett slag


vi byter liv mot mod
minuter mot trygghet
men det är helt enligt reglerna
är man med i leken får man leken tåla


så fall in i ledet och gör som oss andra

- välkommen till helvetet




Fri vers av Liqx
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-06 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liqx
Liqx