Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och den dansade

~~~


om du undrar, älskling,
varför gryningen var så vacker i dag

så var det för att min kärlek till dig
dansade
den kalla vinterhorisonten
brännande het





~~~




Fri vers av Markattan
Läst 717 gånger
Publicerad 2005-12-20 10:14



Bookmark and Share


  Manal
Härligt, älskar de två första raderna.
2005-12-20

  noname_realmind
Passionerad vinterdans var det här. Och vilken slutkläm! *applåderar*
2005-12-20

  Teresia Ridell
Annorlunda, mystisk, mycket utsökt, Fantastisk !!!
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan