Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antons dikt om mig =D.. Han är udda.. Oerhört genomtänkt och djup dikt :p Sniffo (nytt ord?)


Antons dikt

Ett miffo som gillar sniffo
Hon luktar på blommor som luktar illa
Hon ser en ko och tänker wow




Övriga genrer av svartstry
Läst 603 gånger
Publicerad 2005-12-20 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Anotn är go :)
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

svartstry
svartstry