Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du...

Du är en dröm ej värd att drömmas

Du är en tanke ej värd att tänkas

Du är en kärlek ej värd att älskas




Fri vers av svartstry
Läst 626 gånger
Publicerad 2005-04-02 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartstry
svartstry