Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt

Tårarna väller fram, för första gången på väldigt länge gråter jag.
Jag har hållit dem inne så länge att jag knappt minns hur man gör.

Det var minnena som fick mig att börja, minnena av trygghet, värme och lycka.
Känslorna övergav mig och lämnade bara ett tomt skal, men nu är de tillbaka tillsammans med tårana.

Tårarna glänser likt silver när de rinner ned för mina kinder och landar på marken.








Tänk att lite saltvatten kan betyda så mycket..




Fri vers av svartstry
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-15 23:01



Bookmark and Share


    ylva
fint..längesen ja va inne nu,verkligen bra texter:)//ylva
2007-05-18

    ej medlem längre
Men älsklingen, gråt inte....
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

svartstry
svartstry