Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man?

Vad gör man när man inte kan besvara någons känslor?

Vad gör man när man är för trasig för att känna något alls?

Vad gör man när man är för sårad för att börja om?




Övriga genrer av svartstry
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-04-02 12:09



Bookmark and Share


  Canadien
Ja, vad gör man? en fråga de glömde i facit.. Du är duktig! "för trasig för att känna något alls"
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

svartstry
svartstry