Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kompisar från förr

han satte sig
ner
var nöjd
klar

jag stod kvar
sökte

söker än

han grävdes ner för länge sedan




Fri vers av franz
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-07 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz