Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medvetande

ingen
hörde dig komma
ingen
kände den svala luften
du bar med dig
inte heller
stanken av hat och viljan att hämnas

kvällen gick vidare
man skrattade
skålade
sjöng

du såg inte nästa morgon




Fri vers av franz
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-07 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz