Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utväg

så snart
jag såg din vackra bild
bestämde jag
att måla den svart

adjö
tack för allt




Fri vers av franz
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-07 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz