Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gardels exil


Du störtade in mot min kropp
Föll handlöst
Mot mitt bröstben
Jag smekte ditt toviga hår ... tröstande
Och sa att allt var bra ..

Vackerskatt ....

Inget var bra
Men det fick du aldrig veta ..

Jag höll för dina ögon
Bakband dig
Köpte dig hörselkåpor
Som stängde ute alla ljud …
De ljud du kunde höra utifrån


Bruset ini var konstant


Och smärtan

Jag tror du kunde känna hur min själ viskade till din ..
…..Allt blir bra....

Precis innan , då när …
Du tog ditt sista skälvande andetag
Och lät det stanna en stund


Innan det av sig själv dog ut
Precis som du
Dog ut ..


Och jag tror jag kände hur din själ viskade till min


.....allt blir bra …
som ett eko som sakta tonade ut ...




Fri vers av Lenie
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-08 13:41



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Starkt berörande vackert...
2011-04-08

  aol
otroligt sorgvackert,
2011-04-08

  Lennart Bång
Åhhh otroligt vackert. Och sorgligt. Berörd.
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lenie
Lenie