Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don´t play with me cause your´re playing with fire.


Aldrig förr har kyssar smakat
som rök och våta drömmar .
Av jord , salt och gräs
är du skapad
för mig , av mig
enbart för min njutning

Mattvitt solkysst
svullet och lutande i rosa
svidande .
mot det mörka
oåtkomliga

långt ner i halsen
bränner det
du du du
som i dude
fast kortare , mer av längtan

Jag älskar ...
tanken på dig
bilden jag skapat
där du lever
formad som våt lera
under mina händer

I dig vill jag drunkna




Fri vers av Lenie
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-10 14:50



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Hett och mycket vackert!
2011-04-11

  aol
så fint skaldat,
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lenie
Lenie