Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farewell babydoll


Över pannan mjuka veck
som påminde mig om ebb och flod ..

Såg dina händer försiktigt svepa över
svepa bort ..

så..
bara ett oändligt stilla slätt ökenlandskap kvar ...
från oro till ro , så enkelt ...

Bara en svepande rörelse , utifrån och in ...




Fri vers av Lenie
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-12 08:41



Bookmark and Share


  Svartsilver
väldigt vackert och ren poesi.
2011-04-14

  Lena Själsöga Keijser
helt underbar

du skriver lugn in i ögondjup

tack
2011-04-12

    ej medlem längre
rytmen och innehållet väl synkroniserat - gillas
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lenie
Lenie