Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har ni sett inredningsprogram med ernst? kul att håna men sen kommer man på att man är hans motsvarighet inom poesin...då fastnar skämtet i halsen *S* gör en skum text av inget alls...det här är bara ett exempel på det


Vad tror du om dne här idén

Jag kände inspirationen komma
Jag kände kreativiteten
Jag behöver ett bollplank
Jag måste faktiskt få göra något

Du kan väl höra av dig
Jag har en ide som jag skulle vilja diskutera
Jag tänkte att vi kunde göra om
Vi målar en skuggbild på fondväggen
Är det inte strålande så säg

Ibland poppar de mest märkliga sakerna upp
En galen ide är inte så dumt
Skulle ,man inte kunna göra så här
Vad tror du om det?

Du jag har tänkt på en sak
Vet du vad man skulle kunna göra
Man skulle kunna ha slaggsten i en skål
Vad tror du om det

Jag har en fras i huvudet
Jag har skrivit ner den på papper
Ska jag läsa upp den för dig
Skriver du ner den då
Är den inte lysande så säg
Det började som en bra ide
Och slutade med att vi skratta bort en stund

Du vad var det du sa i går egentligen
Kan du upprepa det
Just precis det där lät bra
Skulle man inte kunna göra något av det
Om man stoppar in den där
Och så packar manin frasen i det här stycket
Vad tror du om det
Blir det inte fantastiskt bra så säg?




Fri vers av PPQ
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-12-20 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ