Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet hur blod smakar

Jag springer
stigen är en mörk skugga i den lika mörka skogen
Som om tusen onda ögon och tusen arga käftar
vill åt mig
Jag kan känna klor mot mitt skinn
eller är det grenar och jag vet inte hur jag ska komma undan
Ni vet hur tårar kan göra blicken grumlig
ser ingenting nästan
och jag vet redan hur blod smakar
får ändå halsen full av det för luften är så vass
och jag halkar och faller, känner en vass sten i höften och i min högra hand
kinden slår mot marken, hjärnan registrerar allt som om det vore slow motion
men jag vet ju hur fort det går och när de tar tag i mig, griper med sina vassa klor i min arm
är det över




Fri vers av Lindalou
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-09 22:30



Bookmark and Share


  Gawain
Urk.

Mardröm i sammanfattad scen. Onåden är i sanning obarmhärtig, men frågan är nästan om inte insikten om densamma egentligen är värst, värre än monstret själv alltså. Det man sällan egentligen ser eller ens känner igen. Det är just den iskalla känslan av definitivt slut som fäller den svarta ridån för sinnet, inifrån och ut. Black out av skräck helt enkelt.

Snyggt,,
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou