Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till försäkringskassan

Våra läkare är ju inte längre betrodda att kunna bedöma
om en människa är sjuk...
Så jag undrar,
kan man lita på att de gör rätt när de säger att en människa är frisk då?

Detta bör försäkringskassan genast kolla upp!
Finns säkert massor med människor där ute som inte bör arbeta
med tanke på sin egen och andras säkerhet.


/ Therés hjärna funderar vidare




Fri vers av Therés
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-10 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!