Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni ljuger

vissa säger att åldern bara är en siffra
att den inte alls har med saken att göra

hur kan folk ljuga så?

åldern är en del av oss själva
den visar på hur vi tänker och agerar

den kan även sätta käppar i hjulen
blocka hjärtats önskningar och drömmar

ljug inte så mycket för mig
utan säg som det är istället

han kan aldrig bli min!




Fri vers av Liqx
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 16:11



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
känner din frustration när jag läser. Det där med vad ålder egentligen betyder är så individuellt och fortfarande styr ålder samhället. Bara pengar styr mer...
Förr tyckte man att ålder medförde visdom och däri tycker jag att lögnen ligger...
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Liqx
Liqx