Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligt


tankarna irrar än hit än dit

det går inte att samla allt

har inte kraften, energin



du förändrade mig

du sög ur allt mitt förstånd

sitter nu här som en annan fåne



allt är så annorlunda

vill ha dig här hos mig

höra dig säga att det är vi två



men hur ska du kunna göra det

åldern är inte bara en siffra

och du känner inte min innersta längtan



det kan inte bli vi…




Fri vers av Liqx
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-13 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liqx
Liqx