Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack TT för inspiration...


Undantag...

Alla säger att

jag är en kul tjej

omtänksam,

givmild och kärleksfull,

lite galen och tokig

En sån liten söt tjej

som alla vill vara vän med

alla förutom

dig




Fri vers (Fri form) av Rise Little One
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-11 14:10



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Den där "dig" måste vara en idiot. Bra skrivet.
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One