Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blod


Dina röda ögon
Din söndriga läpp
Din blodiga kind
Din ömma kropp efter alla slag
han äger inte dig
du får han att känna sig maktlös
så slag efter slag
blod mer blod
alla slag är bevis
bevis på han är maktlös
bevis på att du är stark
bevis på du kan




Fri vers av rumpnisse<3
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 19:46



Bookmark and Share


    rumpnisse<3
tack så mycket det värmer
2012-08-04

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

rumpnisse<3