Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din

din andedräkt värmer min hals
din kyssar är lika mjuka som fjädrar
dina ögon läser mina tankar
dina händer över min rygg dom går fram och back
ditt leende lyser upp min dag




Fri vers av rumpnisse<3
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-06-02 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rumpnisse<3