Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina bffs

kärlek är något svårt
kärlek är något underbart
kärlek kan rädda liv
kärlek ger dig styrka
utan kärlek dör vi
utan er finns inte denna lenende tjej
utan er finns inte denna starka person
utan er finns inte denna personens tålamod
utan er finns inte denna människa glad humör
utan er finns det ingen skratt
ni är personerna som får mig
skratt,le känna mig älskad
jag kan vara jag när jag e med er ni dömer inte ni älskar bara

love is you guys love you
ni vet den inte men ni har gett mig en gåva som jag kan aldrig betala tillbaka
ni gav mig er




Fri vers (Fri form) av rumpnisse<3
Läst 249 gånger
Publicerad 2011-06-12 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rumpnisse<3