Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när

när jag gråter tröstar du mig
när jag är trött piggar du upp mig
när jag är arg gör du mig glad
när jag skriker lugnar du ner mig
när jag är tyst får du mig prata
när jag ler ler du med mig
du får mig känna kärlek
du ger mig trygghet
du får mig att skratta när jag är sur




Fri vers av rumpnisse<3
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-07-13 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rumpnisse<3