Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla är vi lika inför döden.


Rikemans dödstankar

Varför kommer Ni ej till min bädd?
Ni Volvo och LM och Skanska.

Jag är ju så ensam och rädd.

Och varför kommer Du ej till min bädd?
Du lyxfyllda villa vid havet
med pool utav skimrande sten.

Jag är ju så ensam och rädd.

Ja, varför kommer Ni ej till min bädd?
Ni stinnfulla konton på banken
och håller min kallnande hand.

Jag är ju så ensam och rädd.

Nej, Ni är väl redan på språng
att göra nå´n ann till er fånge.

Ni vet ej att natten är lång.
När man är så ensam och rädd.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-11 20:26



Bookmark and Share


  Anna*
Rikedom sitter inte i statusprylar eller obligationer. Det har du beskrivit mycket väl här! ☼
2011-04-11

  Mats Henricson
Fast vore jag välborgen vid mitt frånfälle så skulle jag ,först, se till att merparten av min förmögenhet skulle tillkomma mina barn, fast med villkor : 1. Skötsamhet 2. Ärlighet 3. Rättvisa mot sin nästa . Jag TROR att man KAN ställa vissa villkor i ett testamente...
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP