Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på rygg

en vacker
bukett
välsorterade blommor

vackra
bilder av vackra
människor

glada
sånger framförda
av en vacker kör

presenterades
för mig

allt
alla
förvandlades till svart
till något
ingen vill se




Fri vers av franz
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-11 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz