Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom allt

genom
asfalten
stenen och dyngan

växte
maskrosen till en färggrann och platstagande individ

står kvar
kommer igen




Fri vers av franz
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-11 21:58



Bookmark and Share


  aol
ja så gör den med sin livskraft
2011-04-12

  Erik Hall
Tänkvärd och vacker! Bra!
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz