Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som sker, det sker...


änglamamma
änglapappa
änglaföräldrar
det blir man
när man förlorar ett barn

änglamamma
änglapappa
änglaföräldrar
det är inget
man önskar att få bli

änglamamma
änglapappa
änglaföräldrar
det tar tid
att vänja sig att vara

änglamamma
änglapappa
änglaföräldrar
det är roller
man växer in i

änglamamma
änglapappa
änglaföräldrar
det är ord
man lär sig tycka om

änglamamma
änglapappa
änglaföräldrar
det är kärleksbeviset
man för evigt bär med stolthet




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 924 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-11 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson