Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag såg jag dem sticka upp ur jorden och snart lyser dem som små solar igen i min rabatt. Jag tycker om mina våradonis.


På spaning

vårtecken sökes

ögat letar sig

mot markens yta




Bunden vers (Haiku) av Gunilla Karlsson
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 09:47



Bookmark and Share


  Anna*
Jag är ständigt på spaning!
Med kameran i högsta hugg dessutom =0)
Det är underbart när vårblommor och de första bladen kommer ♥
Fin text och bild!
2011-04-14

  poetryGirl
Trevligt!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson