Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändliga stundar!

Saknar du inte något?
Ljuva kvällens ansikte som är rött
när solen faller ner vid himmel kanten
kommer den oändliga väntan
på den osynliga kanten
i tallskogen ändan,
på morgonen
sprider dagens ljus
på din nattliga nakna kyss
kvarstår bara i min önskade dröm
men den försvinner så småningom.

Jag missar oändliga stundar,
någons målade turkosa naglar,
som vandrade mjukt
på mitt skogiga bröst.

Du gillade när jag sprang naken
på den klara stranden,
eller jag dök i den djupaste värma källaren,
kändes typ en fotbollsstjärna, som gjorde ett skruvat mål,
Juvel kom i hela din lilla kropp som en brinnande bål.

Jag sitter på bryggan,
Där gungade du själen din,
lusten finns inte att segla båten
som letar efter dit hamn; fästen
ser vi samma sol, stjärnor, dag och natt
som lyste upp vår tillvaro och saknad.




Fri vers av jamal jamal
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 21:46



Bookmark and Share


  Anna*
Du målar vackra bilder inför min syn! Applåderar
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

jamal jamal
jamal jamal