Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ord betyder så mycket


Nattens drottning

Dina ord är


som vatten i öknen.


Släcker min törst


och renar mitt inre.


Får mej att blomma


som nattens drottning








Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-04-14 09:44



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint och sant för det som vi så mycket behöver i att ses och bekräftas!
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP