Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt


på stranden en sommarkväll

berusad av vin

berusad på liv

leker livet



du lägger dig bredvid

tar ömt min hand i din

och delar dina innersta hemligheter



inatt finns bara vi

två vilsna själar

som funnit varandra för en natt



vi delar en cigarett

blossar ivrigt

som om det ger oss liv

liv till att fortsätta natten

utan att gå vilse

bland alla irrande själar

och mjuka ord med dolda kanter



imorgon är en ny dag

då finns tid att slicka såren

sy några stygn i hjärtat

innan jakten börjar igen



då är inte du kvar

inte heller jag

vi är två främlingar

som stressat passerar varandra

på gatan en regnig dag

utan antydan till igenkännande



kom ihåg att andas

du får tid att läka såren en annan dag…




Fri vers av Liqx
Läst 283 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-14 16:36



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Berusat av livet och vinet,
Som sedan inte känner igen varandra.
Underbart är en tillfällig stund.
2012-10-04

  Fru Intighet
"mjuka ord med dolda kanter"

Det mest fantastiska jag läst på länge.
Vackert.
2012-02-21

  Linda CH VIP
Så mycket vemod och längtan. Vackert skrivet om ensamhet. Lämnar en tår på min kind.
2011-04-19

  Anna*
Ibland blir jag beklämd av hur ont det finns om vardagsstöd för människor. Fint skrivet!
2011-04-16

  Ninananonia VIP
:) Vackert :)
2011-04-14

  lisa"puzzle"svensson
delandet är kanske läkande i sig, att någon lyssnar bara...
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Liqx
Liqx