Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kokkaffet


Himmelen var svart kaffe
skvättet mjölk månen
och sockerbitarna stjärnor på flykt




Fri vers av Dilsewat
Läst 458 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-15 11:35



Bookmark and Share


  Anna*
Applåderar din fyndighet i texten ☼
2011-04-16

  Elaine.S VIP
En doftrik betraktelse
2011-04-15

  Aisha VIP
..mmmm..

snyggt!!
2011-04-15

  * MARY *
me like....
2011-04-15

  demonsson
Mycket fantasirikt om kokkaffet. På min dialekt säger vi "Kogekaffe". Att månen blir mjölk och stjärnorna sockerbitar... kul och vackert på samma gång. mvh demonsson
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars