Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns även: http://katarinaonils.wordpress.com/


Jag var löjlig och ung

Jag var löjlig och ung
felklädd sammanhanget

Jag hamnade mitt uppi
- det var livet
det vuxna

Frånvänt världsalltet jag upptäckt och sett
passerat vidare som tågfönstrets okonstanta form
gav liv åt nya bilder
nya erfarenheter av mullrande röster
med tiden tilltagande ord, bokstäver,
sammanhang i samstämd klang

Jag förstod plötsligt
att jag aldrig skulle kunna förstå allt

En tomhet skakade mig
sa mig:
stanna upp
vad är meningen
om där ingen finns
annat än att fortsätta

Jag var löjlig och ung
felklädd sammanhanget
skulle aldrig förstå mer än det att:
jag är inte ensam.

- Katarina O’Nils, 2011 14/4




Fri vers av Katarina O´Nils Franke
Läst 547 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-15 14:36



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Vi läser för att veta att vi inte är ensamma...tack för dina observationer om detta fenomen.. andra talade och vi kände oss hemma..
Solfari
2011-04-25

  Black Bird
Bra! Gilla! :)
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke