Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vårt lilla tankehus

Berätta för mig när du vet
vad kärlek betyder, när du
kan skilja på kärlek och kärlek

bara dessa idoga följder av ord
som rabblar upp mänskliga behov

en människas behov som
äter en medmänniskas liv

en smörgås med leverpastej bara

så ovana att vara till är vi
lätt var att bara vara ande

i verkligheten vi kallar livet
kantrar tankeverken

här i vårt lilla tankehus
fångar vi oanade verkligheter

med vissa begränsningar
ur rum/tid-aspekten

jag har hört talas om kärlek
så många namn, så många
krävande kvävande former

en obekant från rymden




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-16 23:37



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vilken häftig text!
Sistaraden är drabbande.
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP