Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...när jag var liTen..

..trodde jag alltid att jag minsann kunde förändra världen..för alla var så dumma så det behövdes ju lixom verkligen..numera tro jag det mer än någonsin..fast på ett annat sätt..numera tror jag mer på det där..SLÅ IDIOTERNA::lås in dom som inte kan bete sig..KASRTERA DOM SOM INTE KAN HÅLLA SIN SNOPP I STYR!!.. krama dom som missat påängen med att leva..ge dom som svälter mat..osv..sÅ..visst kan vi..om vi vill..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-16 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP