Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det ta flera dagar innan man hittar källan till det mystiska pipljudet...


Förbryllande



Det sorgsna pipet
Från gårdagens köksklocka.
Återvinningsdags!




Bunden vers (Haiku) av TonyD
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-16 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TonyD
TonyD