Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hjärnans svåra kamp mot hjärtats oro...


Den Långa Natten

När Längtan kom
Den kändes som
Ett slag i magen
Mitt på dagen.

Du utomlands
Nå'n annastans
Jag utan makt
Att ta kontakt.

Du ringer väl
Nå'n gång ikväll
Din ljuva röst
Skall ge mig tröst.
Och ge mig sedan sådan styrka att
Jag överlever denna långa natt.




Fri vers av TonyD
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-10 21:46



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Det svåra är att pga yttre omständigheter vara oförmögen att själv ta kontakt... Man blir så frustrerad.
Välfångad känsla!
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

TonyD
TonyD