Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur meningslös det kan vara att åka hemmifrån mer en timme tidigare än vanligt, när ett enkelt signalfel får så stor betydelse...


Gröna Linjen

Tunnelbanastrul.
Nästa tåg om en minut?
Vintern kommer först!




Bunden vers (Haiku) av TonyD
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-03 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hmm...
Jag åkte med fyra tåg idag, och alla fungerade perfekt.
Det blev en resa att minnas.
Magisk, nästan.
;)
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

TonyD
TonyD