Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mjukt farväl


Så nakna vi bara kan
känner jag hur dina fingrar
tränger sig genom mitt kött
in i mina vener
medan din blick sveper mig in i din
då du rusar din resa
mot min själ
och tillsammans vi rör oss
in i varandra
för att för stundens evighet
smaka, läppja, beröra,
det vi stilla kallar att bli till ett vi

i sansens stilla möter jag dig
ett hjärtslag i taget
med sorg, och ord, som ännu inte yttrats
och det är med fingret mot mina läppar
du hindrar mig att bryta den magi
vi nyss har delat
och väldigt sakta
medan jag, kväver mitt förlåt
läggs istället dina läppar mot min panna
och kysser mig mjukt
ditt farväl




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 538 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-16 16:25



Bookmark and Share


  ia VIP
ord som formar
en saknad
som ännu inte
finns
men som dock
fanns..

griper tag, tar plats
långt in i den innersta
platsen..
hjärtat.
2011-04-18

  miljas
Jag tror att jag höll andan ända ifrån 'in i mina vener' till sista ordet. Makalöst vackert. Målande, flytande... En fröjd att läsa.
2011-04-17

  sockerspöket
Så väldigt vackert. Ömmande och berörande, känner hjärtas snöras åt då jag läser om det fina ögonblick du beskriver. Som alltid, så hittar du med dina ord rakt in i själen
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson