Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket ensam

 

Vi föds in i denna värld
plötsligt naket ensamma
då Gud nu inte längre över dig vakar
förrän då du åter kryper in
i moderns jord

till den dag det sker
är det i sin korthet
världens grymma du ser
så lev ditt liv
du ska ändå dö




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-16 23:37



Bookmark and Share


  sockerspöket
anar en smula bister sanning och livsironi. Kanske är det bara jag. Ändock, väldigt bra skrivet och väl formulerat
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson