Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan blev vår arvedel


Längtan

Ensamheten famnar mej

bäddar in mej i längtan.

Snart kommer Du

från ingenstans och

fyller mitt tomrum

med ord och kärlek.

Ord som säger allt.

Kärlek som ger allt.






Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 15:35



Bookmark and Share


  Anna*
Hoppfullt och fint! =0)
2011-04-21

  anita VIP
Fin dikt
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP