Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bättre fly än illa fäkta


Fula Herrar

Stora smarta fula herrar
lyfter money, money, money

Smyger hem till lilla frugan
säger:Honey, honey, honey

Packa väskan, låt oss resa
bort från bonus, bråk och nesa

Nästa lägenhet blir annars spjället
hellre då alpina fjället.

För i Schweiz har jag grävt ner en slant
så att vi ska kunna leva Helt charmant.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-17 16:31



Bookmark and Share


    Mona Rydberg
Klurig och finurlig
bjuder på ett skratt
då den girige fått fnatt!
Leonardo & Monalisa.
2011-04-24

  Anna*
Träffsäkert diktat om något som sticker i ögonen på många. Applåder
2011-04-21

  lodjuret/seglare VIP
man kan hoppas de sätter supen
i den trånga, vrånga strupen
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP