Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var jag och Amelie

 

Vad sjutton nu då,
mina fötter rör sig helt av sig självt
in i svepande vida rörelser
letar de sig fram
där på den öppet vida gatan
fylld med folk
vilka alla skrattar lyckligt
åt min förvånat vilda framfart

inte undra på
att jag stunden därpå
skrattar där med dem
och låter mina fötter leva vidare
till livets ljuva toner
vilka spelas och sjuder ut
från balkan musikanternas
livliga stämmor




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-17 20:25



Bookmark and Share


  ia VIP
fullkomligt underbar och levande...
sprittande och skapar leende
kanon!
2011-04-18

  Ninananonia VIP
Härlig text :)
2011-04-17

  sockerspöket
Det blir faktiskt en lite småkomisk syn som bildas av dina fint diktade ord. Bra och målande skrivet!
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson