Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frustrerad mjölk

jag är mjölk och du är laktosintollerant
jag visste att det var
alldeles för bra
för att vara sant
"det är inte mjölken det är nåt fel på
bara det att jag den inte tål
den smakar bra, släcker törsten och så"
ta nån jävla medicin då
och drick upp din mjölk
som du har hällt upp




Fri vers av Teop
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 22:08



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Kaxigt med tuffa metaforer
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop