Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitspel

du gör mig så fruktansvärt förbannad
fattar inte att det kan vara så stor skillnad
Jag kan inte läsa dig alls, vad är det du menar?
fattar du hur mina tankar skenar?
Kan du inte bara förstå utan en förklaring
att allt jag vill ha är en förändring?
Jag vet att jag är under din klass
till och med på att rimma är jag kass
men det spelar ingen roll, för jag känner ändå såhär
Även om jag hatar det så är jag faktiskt kär




Fri vers av Teop
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-23 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop