Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som det känns

Som att på radion höra den bästa låten
eller efter det kalla regnet känna solen
mot huden och bli härligt varm

Som att dansa till man skrattar
eller när man äntligen fattar
det där svåra mattetalet

Som att se den första snön
eller en sommarnatt bada i sjön
och titta på stjärnorna

Som att veta att man bryter lagen
eller som fjärilar och sockerdricka i magen
som det står i böckerna

Som att känna något man inte bör
eller känna så som jag gör
på grund av dig

Som att vara kär




Fri vers av Teop
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-28 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop