Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktförmedling


När den himmelska kärleken bara flödar. Då står jag under ett vattenfall. Med ett stort hål i huvudet. En rejäl öppning i hjässan, där helig kärlek strömmar in med full kraft. Bara sådär. Utan att jag gjort något för att förtjäna det.

Bara för att jag är jag.

När kroppen fyllts till brädden svämmar kärleken över. Den läcker ut genom alla porer och hål den kan hitta. Ögon, händer, armar, mun. Den tar sig uttryck i kroppsspråk, talade ord och utförd handling. Den liksom lever sitt eget liv.

Då är jag en kanal. En kärleksförmedlare. Från den goda kraftens källa till mottagaren på tur.

Min nästa.




Fri vers av tosing
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-18 00:00



Bookmark and Share


  PPQ
underbar
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

tosing