Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÖGNEN SOM KROSSADE MIN SJÄL!


lögnen


Du kanske inbillade dig att du gjorde mig en tjänst.....
allt du gjorde var att du skyddade dig själv.
Du ville hjälpa. ..
Skydda mig.
Valde att inte säga som det egentligen var.
Men du, min vän.
Det är inte sanningen jag behöver räddas ifrån.
Det är från lögnen jag behöver skyddas ifrån.




ÄLSKA MIG FÖR MIG.!


Har fått nog

Jag är färdig med människor som säger dom älskar mig

Men visar det bara när dom behöver nåt av mig.

Allt jag har kvar i hjärtat

Till de som sa sig älska mig.

älska mig.....

För att jag är jag




Fri vers av törnrosa
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-21 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa