Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parasit

Mitt liv blir ostadigare och smärtsamt för varje dag som går.
Tittar ut genom fönstret ännu på väg mot en ny vår.
Trodde jag skulle våga få modet att bara gå.
Bli min egen person men det blir inte så.
Är det kärlek...rädsla...eller osäkerhet som får mig att vara kvar?
Jag vet inte mer än att jag har inga svar.

Jag är så tom på känslor nu..
allt som finns är bara du.




Fri vers av törnrosa
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-21 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa