Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du tar och tar lämnar mig trasig


Det som sårar dödar själen

Du säger hårda ord... du som jag än gång älskade mest på denna jord. Du svär får arga utbrott.. ..inom mig går jag sönder vill bara skrika STOPP. Vad är det som gör att du tycker det är okey?
Är det för att det är just mig?
Hör när nån ringer på Skype eller din mobil.
Du svarar....är det verkligen DU?
Du är trevlig skrattar pratar länge och inga hårda ord.
Jag ser nån som jag såg en gång...han som jag älskade mest på denna jord.
Men du är inte han mer...
jag gråter när ingen ser




Fri vers av törnrosa
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-11 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

törnrosa